Nyheter

Premiär för den nya webbplatsen hejbaby.com!

608visningar

Då var det så dags för premiär av en helt ny webbplats för alla er som väntar barn eller redan har småbarn (eller lite större barn för den delen också) – nämligen hejbaby.com! Just nu håller vi på att lägga upp lite nya artiklar och anpassa både utseende och innehåll på webbplatsen så vi får be om ursäkt för röran som du som besökare förmodligen märker av. Vi ska göra vårt bästa för att skynda oss!

På hejbaby.com kommer vi med tiden att samla en mängd med artiklar med allt som rör småbarn och småbarnsföräldrar, dessutom kommer vi att samla tester på många av de saker som man ofta behöver köpa när man väntar barn eller precis har blivit förälder, det kommer att finnas tester av barnvagnar, bilbarnstolar och resesängar m.m. och vi hoppas med er läsares hjälp kunna ge de bästa råden vad det gäller prylar till blivande och nyblivna föräldrar. Vi kommer även att komplettera våra artiklar och tester med forum för att ni besökare lättare ska kunna diskutera och ta hjälp av varandra. Vi också dessutom att passa på att ha mindre omröstningar för att se vad våra besökare tycker och tänker om olika fenomen kopplat till barn och föräldraskap.

Ha det gott och hoppas du hittar något du gillar här! Är du något du undrar över eller vill att vi ska ta upp hör på hejbaby.com så tveka inte att lämna en kommentar eller hör av dig direkt till oss på info@hejbaby.com.

P.s. Vill du veta mer om oss som står bakom webbplatsen hejbaby.com så kan du läsa mer på sidan som handlar Om oss. D.s.

Lämna ett svar

Redaktionen
Redaktionen för hejbaby.com som skriver alla artiklar, tester och annat.